Skinkrullar på mangobädd

1 tim 30 min Förrätt
Skinkrullar på mangobädd

Efter en timme i frysen går det lätt att skära skinkrullen i lagom tjocka skivor.

Ingredienser

Tunna skivor lufttorkad skinka
125 g
1¼ dl
Färsk basilika
20 blad
Mogen mango ca 300 g
1
Nymalen svartpeppar

Gör så här

  • Lägg ut skinkskivorna lite omlott till en stor platta. Bred över crème fraiche och fördela basilikabladen ovanpå.
  • Rulla ihop till en rulle. Linda in den i plastfolie. Lägg rullen i frysen ca 1 tim.
  • Skala mangon och skär loss fruktköttet från kärnan. Skär fruktköttet i tunna skivor och lägg ut dem på 4 assietter. Krydda mangon med peppar.
  • Skär rullen i ca 1 ½ cm tjocka skivor med vass kniv och fördela över mangon.
Klart!

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

Energi:

135 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 8 g
Kolhydrater: 13 g
Fett: 6 g
https://www.arla.se/recept/skinkrullar-pa-mangobadd/