Tacosoppa
Huvudrätt
Frysbar
•

Testa denna smakrika och lättlagade tacosoppa. Smaksatt med de rätta kryddorna och toppad med tacofavoriterna ost, gräddfil, tortillachips och koriander. Vill du ha det lite extra festligt kan du servera soppan med quesadillas och guacamole!

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
Vitlöksklyftor
|
3 |
---|---|
Röd paprika
|
1 |
2 msk | |
Köttfärs
|
500 g |
Taco kryddmix
|
1 påse |
Krossade tomater
|
1 burk |
Vatten
|
8 dl |
Hönsbuljong
|
3 tärningar |
Salt och svartpeppar
|
Topping:
3 dl | |
150 g | |
Majskorn
|
2 dl |
Tortillachips
|
2 dl |
Färsk koriander
|
1 kruka |
Gör så här
Näringsvärden, per portion
Energi:
696 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 5 g |
Protein: | 40 g |
Kolhydrater: | 31 g |
Fett: | 46 g |

