För ägare

För ägare

Arla Foods är ett kooperativ

Arlas mjölkbönder är både ägare till föreningen och leverantörer av mjölken. Genom demokratin i den kooperativa företagsformen har de inflytande enligt den gamla principen: en medlem, en röst.

Arla Foods ägare har tillsammans beslutat att gemensamma regler ska gälla för mjölkproduktionen ute på gårdarna. Reglerna är samlade i kvalitetsprogrammet Arlagården.

Med Arlagården kan Arla Foods redogöra för samtliga steg i mjölkproduktionen - från jord till bord. Det ger företaget möjlighet att skapa trygghet och säkerhet för konsumenterna som köper Arlas produkter.

Arla Farmers

Arlas ägare har en gemensam ägarsida, Arla Farmers. Där kan de logga in och få tillgång till information som särskilt riktar sig till dem. Till exempel: nyheter, mjölkkvalitetsdata, ekonomirapportering, mötesagenda och mycket mer.

Allra första gången du går in på Arla Farmers via länken nedan måste du aktivera din profil, det gör du genom att trycka på den gröna länken ”Aktivera din profil” längst ned. När du sedan loggar in på Arla Farmers använder du din hos Arla registrerade e-postadress som användarnamn och det lösenord du valde själv vid aktiveringen av profilen. Har du glömt lösenordet kan du trycka på den gröna länken ”Har du glömt ditt lösenord”. Vill du ändra e-post eller andra kontaktuppgifter – mejla avrakning@arlafoods.com eller ring Servicetelefonen 020-35 36 97.

För att använda Arla Farmers behöver du en dator med internetuppkoppling. Arla Farmers är optimerat för webbläsarna Google Chrome och Firefox.

Här kan du läsa mer om vår hantering av personuppgifter.

Logga in som ägare

Medlemsservice Sverige

Frågor från våra medlemmar hänvisas till Medlemsservice Sverige. Kontakta oss på:
Telefonnummer: 020-35 36 97
e-post: medlemsfragor@arlafoods.com

Arla Foods stadgar

Ladda ner