Våra ägare

Arla Foods är ett kooperativ

Arlas mjölkbönder är både ägare till föreningen och leverantörer av mjölken. Genom demokratin i den kooperativa företagsformen har de inflytande enligt den gamla principen: en medlem, en röst.

Arla Foods ägare har tillsammans beslutat att gemensamma regler ska gälla för mjölkproduktionen ute på gårdarna. Reglerna är samlade i kvalitetsprogrammet Arlagården.

Med Arlagården kan Arla Foods redogöra för samtliga steg i mjölkproduktionen - från jord till bord. Det ger företaget möjlighet att skapa trygghet och säkerhet för konsumenterna som köper Arlas produkter.

Ägarnätet

Arlas ägare har ett gemensamt ägarnät, Arla Farmers. Där kan de logga in och få tillgång till information som särskilt riktar sig till dem. Till exempel: nyheter, mjölkkvalitetsdata, ekonomirapportering, mötesagenda och mycket mer.

Logga in som ägare

För alla medlemmar.
Gå till Arla Farmers

Observera att när du loggar in på Arla Farmers via länken ovan ska du skriva ditt medlemsnummer (inte gårdsnummer) i rutan Användarnamn. Medlemsnummer börjar med 10000xxxx. 
Du måste ha en e-postadress registrerad hos Arla för att få ditt lösenord. Mejla din e-postadress till avrakning@arlafoods.com eller ring Servicetelefonen 020-35 36 97.

Medlemsservice Sverige

Frågor från våra medlemmar hänvisas till Medlemsservice Sverige. Kontakta oss på:
Telefonnummer: 020-35 36 97
e-post: medlemsfragor@arlafoods.com 

Information om mjölkpriset

2019
2018
2017

2016
2015
2014
2013
2012
2011

Räknesnurran

Kvalitetsprogrammet

ARLAGÅRDEN®

"Arlagården ®" anger kraven för mjölkproduktionen på gårdar som levererar mjölk till Arla.

Ladda ner (PDF)
Våra regler

Arla foods stadgar

Läs våra stadgar (pdf)

Ladda ner