Revbensspjäll med honungsglaze

Revbensspjäll med honungsglaze

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(48 st)

Mumsiga revbensspjäll som blir extra goda om du låter äppelklyftor steka med på slutet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Glaze:

Gör så här

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Pensla spjället med smör-&rapsolja och strö över salt. Lägg spjället på ett galler med den feta sidan upp. Sätt en långpanna under med lite vatten i.
  3. Stek i mitten av ugnen ca 1 ½ tim. Vänd spjället en gång under stekningen.
  4. Blanda ingredienserna till glazen. Pensla spjället på bensidan med hälften av glazen och stek i ytterligare 10 min.
  5. Vänd och pensla på köttsidan, stek 10 min till. Skär spjället i bitar.

Tips:

Om man väljer tunna spjäll steker man i 45-60 min vid 200°.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag