Revbensspjäll med honungsglaze

Revbensspjäll med honungsglaze

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(203 st)

Mumsiga revbensspjäll som blir extra goda om du låter äppelklyftor steka med på slutet.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Glaze:

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Pensla spjället med smör-&rapsolja och strö över salt. Lägg spjället på ett galler med den feta sidan upp. Sätt en långpanna under med lite vatten i. Stek i mitten av ugnen ca 1 1/2 tim. Vänd spjället en gång under stekningen. Blanda ihop glazen. Pensla spjället på bensidan med hälften av glazen och stek i ytterligare 10 min. Vänd och pensla på köttsidan, stek 10 min till. Skär spjället i bitar.

Tips:

Om man väljer tunna spjäll steker man i 45-60 min vid 200°.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem