Aktuellt

Event & sponsring

Sponsring är en viktig del av såväl Arlas samhällsengagemang som marknadsföring samt ett sätt att visa vår passion för mat och för ett hälsosamt liv.

Vår ambition är att de sponsorskap vi går in i ska vara ett konstruktivt samarbete där vi blir en bra och betydelsefull partner där vi bidrar med mer än bara pengar eller våra produkter.

Du kan läsa mer om vad vi sponsrar idag och hur vi formulerat vår sponsringspolicy. Du kan också ansöka direkt på webben genom att klicka dig till vårt ansökningsformulär. Detta formulär är till för att vi på ett bättre sätt ska kunna värdera din ansökan och säkerställa att vi kan bli en bra partner till ditt projekt.

Vasaloppet

Under Vasaloppsveckan erbjuder Vasalopps-organisationen ett antal lopp som passar alla - från Barnens Vasalopp till Vasaloppet som är det äldsta, längsta och största långloppet i världen. Arla är på plats och bjuder på mjölk - Naturens egen sportdryck! 

Läs mer här!

Årets Kock

Arla är stolt guldpartner till Årets Kock och verkar även indirekt för tävlingens bästa genom Restaurangakademiens ägandeskap av Årets Kock. Sedan starten har Arla varit den drivande aktören bakom Årets Kock för att driva den gastronomiska utvecklingen. 

Läs mer!

Bocuse D'Or

När världens mest prestigefyllda kocktävling, Bocuse d'Or, för första gången arrangerar sitt europeiska kval i Sverige är Arla givetvis huvudsponsor. Den 7 - 8 maj gör Europas främsta kockar upp i samband med matmässan Gastro Nord.

Läs mer!

Restaurangakademien

Arla är stolt delägare i Restaurangakademien sedan starten 1985. Restaurangakademien ägs till lika delar av Arla och Menigo. För Arla är det viktigt att driva den svenska gastronomin framåt vilket går hand i hand med Restaurangakademiens vision. Utbildning är det viktigaste verktyget för att skapa både kvalitet och stolthet i branschen och genom samarbetet är Arla en del av denna utveckling. Genom ägandeskapet satsar Arla på plantskolan för framtidens främsta kockar och sommelier.

Läs mer!

Pizza-SM

Arla har sedan 2004 varit Pizza-sms huvudsponsor. Som samarbetspartner vill Arla vara med och bidra till att standarden på pizzor höjs och att pizzabagare använder råvaror av hög kvalitet. Arla vill även skapa förutsättningar för att utveckla pizzeriornas erbjudande mot mer trendiga och moderna pizzor. 

Läs mer!

Årets Konditor

Arla har sedan 1988 tillsammans med Sveriges bagare & konditorer varit med och utvecklat konditoribranschen. För Arla är det viktigt att driva branschen framåt och att vara en relevant partner bland Sveriges konditorer. Eftersom Arla tillhandahåller de viktigaste råvarorna för goda bakverk, grädde och smör, är det naturligt att sponsra de svenska mästerskapen för professionella konditorer. 

Läs mer!