Aktuellt

Event & sponsring

Sponsring är en viktig del av såväl Arlas samhällsengagemang som marknadsföring samt ett sätt att visa vår passion för mat och för ett hälsosamt liv. Vår ambition är att de sponsorskap vi går in i ska vara ett konstruktivt samarbete där vi blir en bra och betydelsefull partner där vi bidrar med mer än bara pengar eller våra produkter.

Du kan läsa mer om vad vi sponsrar idag och hur vi formulerat vår sponsringspolicy. Du kan också ansöka direkt på webben genom att klicka dig till vårt ansökningsformulär. Detta formulär är till för att vi på ett bättre sätt ska kunna värdera din ansökan och säkerställa att vi kan bli en bra partner till ditt projekt.

***

Vasaloppet

Under Vasaloppsveckan erbjuder Vasalopps-organisationen ett antal lopp som passar alla - från Barnens Vasalopp till Vasaloppet som är det äldsta, längsta och största långloppet i världen. Arla är på plats och bjuder på mjölk - Naturens egen sportdryck! 

Läs mer här!

Årets Kock

Arla Foods var med och startade tävlingen Årets Kock och det är vi så klart mycket stolta över. Men vi är nästan ännu mer stolta över hur vi har förvaltat det uppdrag vi gav oss själva när vi startade tävlingen; att utveckla matlandet Sverige!

Läs mer!

Bocuse D'Or

När världens mest prestigefyllda kocktävling, Bocuse d'Or, för första gången arrangerar sitt europeiska kval i Sverige är Arla givetvis huvudsponsor. Den 7 - 8 maj gör Europas främsta kockar upp i samband med matmässan Gastro Nord.

Läs mer!

Den svenska gastronomi

Den svenska gastronomin har förändrats mycket under de senaste åren och för att nå framgång krävs ideligen fräscha erfarenheter och nya impulser, inte bara inom mat utan även inom dryck. Därför är Arla Foods är delägare i Restaurangakademien.

Läs mer!

Pizza-SM

Pizzan är mångas favoritmat och går att variera i det oändliga. Arlas ostar är perfekta på pizzan och en av många anledningar att Arla sponsrar Pizza-SM. Där tävlar landets bästa pizzabagare i att göra nytänkande och goda pizzor.

Läs mer!

Årets Konditor

Årets konditor är det Svenska mästerskapet för konditorer och anordnades för första gången av Sveriges bagare & konditorer 1988 i samarbete med  Arla. De senaste åren Årets Konditor är det svenska mästerskapet för konditorer och anordnades för första har tävlingen vuxit sig allt starkare och uppmärksamheten kring tävlingen blivit allt större.

Läs mer!

Sveriges Olympiska Kommitté

Arla är officiell leverantör till Sveriges Olympiska Kommitté och dessutom partner i Drömprojektet, som syftar till att väcka den olympiska drömmen hos barn och ungdomar. Samarbetet möjliggör elitsatsning för fler aktiva atleter och bidrar till SOK´s satsning på att inspirera barn och ungdomar.

- Arlas samarbete med SOK är en plattform för att visa på mjölk som en naturlig del av ett aktivt liv och en hälsosam livsstil. Det finns en naturlig koppling mellan mjölk och idrott och därmed även mellan Arla och SOK, säger Fredrik Larm, sponsring- och eventchef på Arla.