Revbensspjäll

Revbensspjäll

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(152 st)

Revbensspjäll kan med fördel tillagas dagen innan och sedan värmas strax före servering. Pensla gärna lite honung på revbensspjällen när de ska värmas.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 1½ kg tjockskurna revbensspjäll

Kryddblandning:

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Rör ihop kryddblandningen och pensla köttet runtom. Lägg det i en ugnssäker form med bensidan upp.
  3. Stek i mitten av ugnen ca 30 min. Vänd köttet och stek ytterligare 1 tim. Pensla ev med köttsaft från formen. Skär köttet efter benen och servera

Näringsvärden, per port

  • Energi: 365 kcal
  • Protein: 33 g
  • Kolhydrater: 1 g
  • Fett: 26 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag