Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Revbensspjäll
Revbensspjäll
60+ min
•
Kommentarer
Revbensspjäll kan med fördel tillagas dagen innan och sedan värmas strax före servering. Pensla gärna lite honung på revbensspjällen när de ska värmas.
Andra liknande recept
30 min
Grillade spareribs
(57)
60+ min
Marinerade spareribs
(271)
Revbensspjäll med honungsglaze
(82)
60+ min
Marinerade revbensspjäll
(88)
60+ min
Barbequecoleslaw med jalapeno och rödkål
(2)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Klart!
Näringsvärden, per port
Energi:
365 kcal
Protein:
33 g
Kolhydrater:
1 g
Fett:
26 g
Ingredienser
Andra liknande recept
30 min
Grillade spareribs
(57)
60+ min
Marinerade spareribs
(271)
Revbensspjäll med honungsglaze
(82)
60+ min
Marinerade revbensspjäll
(88)
60+ min
Barbequecoleslaw med jalapeno och rödkål
(2)
60+ min
Chiliglaserade revbensspjäll med potatis- och avokadosallad
(76)
Budget
20 min
Spenatsallad med ost och nektariner
(3)
60+ min
Honungsstekta revbensspjäll med rostad brysselkål
(143)
60+ min
Revbensspjäll med fikonsallad
(21)
60+ min
Revbensspjäll med clementin och rosmarin
(11)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum