jobb & karriär

Redo att använda din talang?

Vill du vara med och göra Lurpak®, Castello® och Arla® känt över hela världen? Vill du jobba på en arbetsplats som genomsyras av mångfald och där det finns stora ambitioner, utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter?

För oss inom Arla är mjölk naturens bästa livsmedel. Vi är stolta över att kunna förädla den till yoghurt, ost, smör, mjölkpulver och många andra mejeriprodukter till glädje och nytta för miljontals människor runt om i världen. Vi kombinerar traditionellt hantverkskunnande med teknik i världsklass och är noga med att ta hänsyn till naturen genom hela produktionskedjan, från gården till ditt kök.

Sök jobb på Arla

Arla är ett mångsidigt, internationellt företag fullt med utvecklingsmöjligheter. Vi letar alltid efter nya kollegor som vill göra oss sällskap. Vi annonserar alla våra lediga tjänster under Lediga jobb (öppnas i nytt fönster).

Om du vill söka en av de lediga tjänsterna vill vi att du skriver en kort ansökan där du beskriver varför du söker jobbet och hur just dina kvalifikationer motsvarar vad som efterfrågas i platsannonsen.

Ditt CV ska ge en tydlig bild av dina meriter och din arbetslivserfarenhet och innehålla information om dina tidigare arbetsuppgifter, ansvarsområden och resultat, liksom andra upplysningar som är relevanta för den tjänst du söker. Här hittar du några goda råd om hur du söker jobb på Arla. Ladda ner pdf här