Persisk saffranskyckling

Persisk saffranskyckling

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(52 st)

Gyllengula, festliga kycklingspett har len smak med spets av citrus och curry. Även barnens favorit!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Saffranssås:

Gör så här

Gör så här

Rör saffran med hett vatten tills det har löst sig. Blanda med övriga ingredienser och marinera kycklingen 30 min. Sätt ugnen på 225°. Trä upp kycklingfiléerna på grillspett eller blötlagda träspett. Stek högt upp i ugnen ca 15 min. Fräs curry och vitlök i smör och tillsätt vatten, buljongtärning och crème fraiche. Rör ner majsstärkelse utrört i lite vatten. Låt sjuda på svag värme några min.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag