Nytt
Chorizogryta
40 min
Huvudrätt
Går att frysa
•
Gör denna spanskinfluerade chorizogryta till kvällens middag och servera med rostad potatis och krispiga kikärtor. Se till så att grönsakerna och korven får en fin stekyta innan du tillsätter konserverade tomater och crème fraiche. Toppa med persilja och njut!
Constance Loeper
Receptkreatör
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Energi:
762 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 12,1 g |
Protein: | 22,1 g |
Kolhydrater: | 61,2 g |
Fett: | 48 g |
Ingredienser
Potatis
|
900 g |
---|---|
2 msk | |
Flingsalt
|
1 tsk |
Kikärter
|
1 förp |
Chorizogryta:
Gul lök
|
1 |
---|---|
Vitlöksklyftor
|
2 |
Färsk röd chili
|
1 |
Zucchini
|
1 |
Röd paprika
|
1 |
Chorizo
|
300 g |
2 msk | |
Paprikapulver
|
1 tsk |
Malen koriander
|
½ tsk |
Konserverade körsbärstomater
|
400 g |
2 dl | |
Salt och svartpeppar
|
|
Färsk persilja, grovhackad
|
1 dl |