Om Arla Köket

Det är här i köket vi provlagar alla recept från Arla så att du garanterat ska lyckas. Först provsmakar vi receptet ordentligt. Saknas något? Lite hetta, någon ört? Sedan funderar vi över hur vi kan göra det enklare för dig att laga maten.

Även den festligaste middag kan förenklas, men allra viktigast är det i vardagsrecepten där tiden är knapp. Vi vill att du alltid ska kunna lita på att våra recept blir god mat, oavsett om du har hittat det i vår receptbroschyr, vårt magasin, på appen eller här på webben. Ha så trevligt i köket.

Beställ våra broschyrer!

Fyra gånger om året kan du hitta ett nytt nummer av Arla Köket receptbroschyr i butikens mejeriavdelning. Här vill vi ge dig inspiration och berätta om nya trender men också påminna om vad som smakar bäst just den här säsongen.

Gemensamt för alla recept är att de har passerat nålsögat som är vårt provkök. Allt för att du ska lyckas i ditt kök. Hittar du inte broschyren, fråga din handlare. Eller skicka efter den här.

Till shoppen

Beställ våra kokböcker!

Om du behöver inspiration till vardags, fredagsmyset eller en lång, skön söndag har vi flera kokböcker fulla av goda idéer.

Här hittar du också Arla Kökets bästa, lättlagade favoriter för vardag och fest. Alla härliga recept till midsommar, jul och påsk har vi samlat i boken Fira. Det borde man göra oftare.

Till shoppen

Ett recept blir till

Hitta recept