Pasta carbonara

Pasta carbonara

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(1562 st)

15 min

Spaghetti carbonara – en älskad favorit med rökt fläsk eller bacon och grädde! Lika bra till släktmiddagen som till fredagsmyset.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

  1. Koka spaghettin.
  2. Skär fläsket i små tärningar. Stek fläsket knaprigt i smör i en stekpanna.
  3. Vispa ihop grädde, salt, vitlök och hälften av osten.
  4. Rör ner fläsk och ostblandningen i den kokta spaghettin och rör kraftigt till en krämig konsistens. Strö över resten av osten och peppar. Servera pastan med äggula

Näringsvärden, per port

  • Energi: 495 kcal
  • Protein: 28 g
  • Kolhydrater: 54 g
  • Fett: 32 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag