Fisksoppa

Fisksoppa

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(519 st)

Fisksoppa med tomat och lax eller sej. Gott kryddad med dill och purjolök. Fisksoppa blir bara godare med ännu fler sorters fisk och skaldjur.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Skär fisken i bitar. Strimla purjolöken. Skala och hacka löken. Fräs purjolök och lök i smör i en kastrull.
  2. Rör i peppar, tomater, vatten, grädde och buljongtärningar. Låt koka några minuter.
  3. Lägg i fisken och låt soppan koka på svag värme 2-3 min. Smaksätt med socker och salt. Strö dillen över.

Tips:

Hacka och frys in örter som ledsnat eller mixa en prästo, en mild pesto på stekt vitlök och prästost.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag