Kalops
1 tim 30 min
Huvudrätt
Lunch
Matlåda
Middag
Frysbar
•
&format=webp)
Kalops som får stå och småputtra tills köttet är riktigt mört. Det doftar underbart när man lyfter på locket.
Ingredienser
Benfritt nötkött
|
600 g |
---|---|
1 msk | |
Gula lökar
|
2 |
Morötter
|
2 |
Purjolök
|
½ |
Salt
|
1 tsk |
Kryddpepparkorn
|
10 |
Vitpepparkorn
|
5 |
Lagerblad
|
1 |
Vatten
|
5 dl |
Vetemjöl
|
2 msk |
Gör så här
Tärna, koka och frys in rotfrukter som mjuknat. Gott i grytor och soppor.
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
350 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 33 g |
Kolhydrater: | 12 g |
Fett: | 19 g |

