Kalops

Kalops

Kalops som får stå och småputtra tills köttet är riktigt mört. Det doftar underbart när man lyfter på locket.
Betyg (227 st)

Mitt betyg:

Kalops

Kalops som får stå och småputtra tills köttet är riktigt mört. Det doftar underbart när man lyfter på locket.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Antal portioner

Gör så här:

Putsa och skär köttet i kuber, ca 2x2 cm. Bryn köttet i omgångar i smör-&rapsolja i en stekpanna och lägg över i en gryta. Skala lök och morot, ansa och skölj purjolöken. Skiva lök, morot och purjolök. Lägg den gula löken i grytan, salta och tillsätt kryddor och vatten. Koka upp och låt sjuda 45 minuter. Lägg ner morot och purjolök och sjud ytterligare 15 minuter eller tills köttet är mört. Red av kalopsen med mjölet utrört i lite vatten. Låt koka 3-5 minuter och smaka av med salt och peppar.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 350 kcal
  • Fett: 19 g
  • Kolhydrater: 12 g
  • Protein: 33 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.