Caesarsallad

Caesarsallad

Betyg

(88 st)

Klassiskt recept på caesarsallad, här med lagrad svensk hårdost istället för parmesan.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Dressing:

Gör så här:

Gör så här:

Skär eller riv brödet i tärningar. Stek dem gyllenbruna i smör-&rapsolja i en stekpanna. Mosa sardellerna och blanda dem med äggula, vinäger, senap, salt, peppar och vitlök i en skål. Vispa i smör- &rapsolja i en fin stråle. Dela salladen i bitar och blanda den med dressingen. Skär osten i skivor. Lägg salladen på ett stort fat eller tallrikar. Strö över krutonger och ostskivorna i bitar. Servera genast.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 470 kcal
  • Protein: 12 g
  • Kolhydrater: 19 g
  • Fett: 39 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem