Bananpannkaka
Efterrätt
Mellanmål
•
&format=jpg)
Bananpannkakor är både nyttiga och mättande och går hem hos både stora som små. Dessutom är de busenkla att göra och perfekta till både frukost och mellanmål. Vårt recept på bananpannkaka är faktiskt så enkelt att små kockar kan vara med i köket – se bara till att en vuxen är med då pannan blir väldigt varm. Servera med tillbehör som färsk frukt, jordnötssmör eller vår goda brynt smör- och lönnsirapssås och försök få tag på en bananpannkaka till dig själv innan de tar slut!
Ingredienser
Bananer
|
2 |
---|---|
Ägg
|
4 |
125 g | |
50 g |
Topping:
Banan
|
1 |
---|---|
Blandade färska bär, t ex blåbär, björnbär och jordgubbar
|
225 g |
125 g | |
Rostad kokosflingor
|
2 msk |
Gör så här
Vill du ha supersnabb brynt smör och lönnsirapssås till pannkakorna? Smält lite Bregott® Brynt Smör i mikron och vispa ner önskad mängd lönnsirap. Och vips, så har du den godaste såsen till dina bananpannkakor.
Näringsvärden, per port exkl. tillbehör
Energi:
259 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 12 g |
Kolhydrater: | 12 g |
Fett: | 18 g |

