Varm potatis- och spenatsallad med gravlaxröra

15 min Huvudrätt Kvällsmat Lunch Middag
Varm potatis- och spenatsallad med gravlaxröra

Matig sallad med potatis, KESO® Cottage cheese och lax.

Ingredienser

Kokta kalla potatisar
6
Gul lök
1
Bladspenat gärna färsk
250 g
1½ msk
Flytande honung
1½ tsk

Laxröra:

250 g
Gravad lax
125 g
Skånsk senap
½ msk

Gör så här

  • Skiva potatisen. Skala och skiva löken.
  • Skölj och rensa spenaten om den är färsk. Krama ur vätskan om spenaten är fryst.
  • Fräs lök och potatis i smör tills potatisen börjar ta färg. Rör ner spenat och honung. Låt det fräsa någon min.
  • Blanda cottage cheese med strimlad lax och senap. Servera den varma potatissalladen med laxröra och bröd.
Klart!

Laxröran går att förbereda.

https://www.arla.se/recept/varm-potatis--och-spenatsallad-med-gravlaxrora/