Morotssoppa med ingefära

Morotssoppa med ingefära

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(377 st)

Rustik och färgglad morotssoppa som serveras med egen smaksatt cottage cheese.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Till servering:

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Skala och skiva morötterna. Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en kastrull.
  2. Tillsätt morötter, vatten och buljongtärningar. Låt koka ca 15 min. Tillsätt grädde och koka upp.
  3. Smaksätt cottage cheese med ingefära och salt och servera till soppan.

Tips:

Tärna, koka och frys in rotfrukter som mjuknat. Gott i grytor och soppor.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör, ej bröd

  • Energi: 270 kcal
  • Protein: 12 g
  • Kolhydrater: 19 g
  • Fett: 16 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag