Kryddig oxfìlé med dillyoghurt
20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
En riktig festrätt. Oxfilé på yoghurtröra med vitlök och dill.
Ingredienser
|
Oxfilé
|
400 g |
|---|---|
|
Röd paprika
|
1 |
|
Tomat
|
1 |
| 2 msk | |
|
Tomatpuré
|
1 msk |
|
Salt
|
2 krm |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Kalvfond
|
1 msk |
| 3 dl | |
|
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
|
Salt
|
2 krm |
|
Hackad färsk dill
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
282 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,9 g |
| Protein: | 35,9 % | 24,9 g |
| Fett: | 55,9 % | 17,8 g |
| Kolhydrater: | 8,2 % | 5,7 g |