Fiskbullar med curry och äpple

Fiskbullar med curry och äpple

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(1 st)

Curry och äpple är en klassisk kombination som ger god smak och sting på fiskbullarna.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Häll av buljongen från fiskbullarna. Strimla vitkålen grovt. Kärna ur och skär äpplet i klyftor. Fräs fiskbullar och curry i smör-&rapsolja i en traktörpanna. Tillsätt vitkål, äpple och ostsås. Låt koka under lock 2-3 min.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem