Pastasallad med ost och kronärtsskocka

Pastasallad med ost och kronärtsskocka

Betyg

(6 st)

20 min

Medan pastan kokar hackas det lilla som ska beredas. Sen är det bara att blanda och äta.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g pasta gärna orchiette
  • 150 g Castello® White with truffle
  • 1 rödlök
  • 1 röd paprika
  • 300 g kronärtskockshjärtan i olja
  • 1 dl hackad färsk basilika salvia och oregano
  • 1 tsk dijonsenap
  • 2 tsk rödvinsvinäger
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Koka pastan enligt anvisning på paketet.. Skär Castello i bitar. Finhacka rödlök och paprika Skiva kronärtskockshjärtana, spara oljan. Blanda i hop allt med örterna. Rör ihop dijonsenapen med vinägern och oljan från kronärtskockorna. Salta och peppra, och rör ned i pastasalladen.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 585 kcal
  • Protein: 21 g
  • Kolhydrater: 63 g
  • Fett: 26 g

Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem