Pastasallad med ost och kronärtsskocka

Pastasallad med ost och kronärtsskocka

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(8 st)

20 min

Medan pastan kokar hackas det lilla som ska beredas. Sen är det bara att blanda och äta.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g pasta orecchiette
  • 150 g Castello® White with truffle White with Truffle
  • 1 rödlök
  • 1 röd paprika
  • 300 g kronärtskockshjärtan i olja
  • 1 dl hackad färsk basilika salvia och oregano
  • 1 tsk dijonsenap
  • 2 tsk rödvinsvinäger
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på paketet.
  2. Skär Castello i bitar. Finhacka rödlök och paprika. Skiva kronärtskockshjärtana, spara oljan.
  3. Blanda allt med örterna. Rör ihop dijonsenapen med vinägern och oljan från kronärtskockorna. Salta och peppra, och rör ned i pastasalladen.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 585 kcal
  • Protein: 21 g
  • Kolhydrater: 63 g
  • Fett: 26 g

Skriv ut