Smörgåsrulltårta
2 tim
Buffé
•

Att bjuda på smörgåstårta är alltid en given succé! Denna smörgåstårta är fylld med lyxig skagenröra och sedan ihoprullad som en rulltårta. Enkelt att göra och när den ska garneras är det bara din egen fantasi som sätter gränser. Allra godast blir smörgåstårtan om den får stå en dag i kylen så alla smaker hinner sätta sig!

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
Landgångsbröd
|
4 skivor |
---|
Räkfyllning:
Skalade räkor
|
300 g |
---|---|
Färsk dill
|
1 kruka |
2 dl | |
Majonnäs
|
½ dl |
Röd stenbitsrom
|
ca 70 g |
Cayennepeppar
|
1 krm |
Citron, finrivet skal och saft
|
½ |
Salt
|
½ tsk |
Garnering:
3 dl | |
Färska örter
|
|
Rädisor
|
5 |
Forellrom
|
50 g |
Inkluderad
Gör så här
Serveringsförslag:
Om det är svårt att hitta landgångsbröd går det bra att kantskära formbröd och lägga tätt. Ett landgångsbröd är ca 24 x 9 cm.

