Pastasallad med pestosmak

Pastasallad med pestosmak

Betyg

(59 st)

Pastasallad med melon och pesto. Dubbla receptet så räcker den längre!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 dl pasta t ex spiral makaroner
  • 100 g blandad grönsallad
  • 1 galiamelon
  • 250 g KESO® cottage cheese Cottage Cheese Naturell 4%
  • 6 skivor salami strimlade
  • 4 hackade soltorkade tomater i olja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • ½ dl hackad färsk basilika, eller fryst
  • 2 msk riven parmesanost

Gör så här:

Gör så här:

Koka pastan. Spola den kall och låt rinna av väl. Skär eller dela salladen i bitar och gröp ur melonen med en sked. Blanda sallad och melon med pastan. Blanda cottage cheese med salami, tomater, vitlök, basilika och parmesanost. Vänd ner röran i pastasalladen eller servera den till. Vänta gärna med att blanda ner salladssorterna tills salladen ska serveras. I övrigt kan rätten förberedas helt.

Tips:

Galiamelon kan bytas ut till honungsmelon.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem