
Pastasallad med pestosmak
Pastasallad med melon och pesto. Dubbla receptet så räcker den längre!
Ingredienser
Antal portioner
- 4 dl pasta t ex spiral makaroner
- 100 g blandad grönsallad
- 1 galiamelon
-
250 g KESO® cottage cheese
- 6 skivor salami strimlade
- 4 hackade soltorkade tomater i olja
- 1 pressad vitlöksklyfta
- ½ dl hackad färsk basilika, eller fryst
- 2 msk riven parmesanost
Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem
Gör så här
Gör så här
Koka pastan. Spola den kall och låt rinna av väl. Skär eller dela salladen i bitar och gröp ur melonen med en sked. Blanda sallad och melon med pastan. Blanda cottage cheese med salami, tomater, vitlök, basilika och parmesanost. Vänd ner röran i pastasalladen eller servera den till. Vänta gärna med att blanda ner salladssorterna tills salladen ska serveras. I övrigt kan rätten förberedas helt.
Tips:
Galiamelon kan bytas ut till honungsmelon.
Provlagat av Arla Köket
Skriv ut