Mazarin i långpanna
•
Mazarin i långpanna är det ultimata receptet för dig som helt enkelt inte har tid eller ork till att göra en mazarin i taget. I detta recept gör du allt i ett svep - botten, fyllning och glasyr. Skär upp i små rutor när glasyren stelnat och bjud på dessa godsaker till nästa fikastund!
Constance Loeper
Receptkreatör
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Botten:
Fyllning:
Glasyr:
Energi:
232 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 0,7 g |
Protein: | 2,5 g |
Kolhydrater: | 28 g |
Fett: | 12,2 g |
Ingredienser
Botten:
250 g | |
Strösocker
|
1 dl |
Äggula
|
1 |
Vetemjöl
|
7 dl |
Vaniljsocker
|
1 msk |
Fyllning:
200 g | |
Mandelmassa
|
400 g |
Ägg
|
3 |
Strösocker
|
1 dl |
Glasyr:
Florsocker
|
7 dl |
---|---|
Vatten
|
ca ¾ dl |