Crostini med ansjovis

Crostini med ansjovis

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(7 st)

Crostini är enkla tilltugg till drinken! Mixa ansjovis och färkost, krydda och bred på ugnsrostad baguette - snabbt och gott!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 15 st

  • 2 mini baguetter
  • 2 msk olivolja
  • salt och peppar

Ansjoviskräm:

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200º. Skär baguetterna i skivor och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Häll på olja och krydda med salt och peppar. Rosta brödskivorna i mitten av ugnen tills de är gyllenbruna, 6-7 min. Häll av ansjovisen och spara spadet. Mixa ansjovis och kvarg. Smaka av med ansjovisspad, salt och peppar. Vänd i gräslök och fördela ansjoviskrämen på brödskivorna. Garnera med fint skuren gräslök.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem