God matlagning varje dag
God matlagning varje dag

God matlagning varje dag

Vad ska du laga för mat idag? Låt oss inspirera dig – på Arla Mat hittar du recept för såväl frukosten, lunchen och middagen, och allt där emellan.

Arla Mat vill göra din matlagning lättare, roligare och mer lustfylld. Här bjuder vi på inspiration från frukost till festmiddagar, både för nybörjaren och den erfarna kocken. Ja, allt som är mat egentligen. Vi vill vara den naturliga platsen att gå till när man behöver inspiration i vardagen, där kanske timmarna inte alltid räcker till. Vår filosofi är att bra och enkel mat ska vara tillgänglig för alla.

Vi vill att du alltid ska kunna lita på att våra recept blir god mat, oavsett om du har hittat det i vår receptbroschyr, på sociala medier eller på arla.se. Ha så trevligt i köket!

Hur blir ett recept till?

Recepten är framtagna och provlagade av våra egna receptkreatörer – som vänder upp och ned på dem och testar dem för att hitta den godaste smaken och enklaste sättet att tillaga dem på.

Så hur går det till ungefär? Vi tar fram receptidéer utifrån säsong och trender. Vi provlagar, provsmakar och diskuterar. Tillför det något nytt? Kan vi förenkla något steg? Hur förhöjer vi smaken utan att krångla till receptet? Vi säkerställer helt enkelt att recepten är enkla att laga och smakar gott. Vårt mål är att få fram ett recept som gör dig stolt, glad och nöjd när du serverar maten.

Följ oss i alla kanaler!

Klicka på ikonerna nedan för att komma till våra sociala kanaler. Glöm inte att även ladda ner vår app Arla Mat för daglig matinspiration.