Vegetarisk dipp
10 min
Förrätt
•

Vegetarisk dipp med kidneybönor eller kronärtskockshjärtan, välj vilket du föredrar - eller gör båda. Mixa med Kesella och en klyfta vitlök. Mums!
Ingredienser
Kronärtskockshjärtan
|
400 g |
---|---|
Kidneybönor
|
eller 400 g |
250 g | |
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
Salt
|
1 krm |
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Du kan även använda andra bönor eller kikärtor och gröna ärtor när du gör dip.
Näringsvärden, per port
Energi:
219 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 10,2 g |
Protein: | 29,9 % | 16,1 g |
Fett: | 29,9 % | 7,4 g |
Kolhydrater: | 40,2 % | 21,6 g |

