Lövbiffspasta
45 min
Huvudrätt
•
En krämig och smakrik pasta med hetta av dijonsenap och sambal oelek. Den färdig pastan toppas med smulad ädelost och färska örter. Mums!
Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Energi:
940 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 46 g |
Kolhydrater: | 75 g |
Fett: | 49 g |
Ingredienser
Lövbiff
|
ca 400 g |
---|---|
Salt och svartpeppar
|
|
Champinjoner
|
250 g |
Purjolök
|
1 |
Vitlöksklyftor, finrivna
|
2 |
2 dl | |
2½ dl | |
Dijonsenap
|
1 msk |
Sambal oelek
|
1 msk |
Hönsbuljong
|
1 tärning |
Till servering:
Pasta penne
|
360 g |
---|---|
140 g | |
Färsk timjan eller smörgåskrasse
|