Aioli

Aioli

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(29 st)

Majonnäs smaksatt med vitlök som passar utmärkt till fisksoppa eller skaldjur.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 2½ dl rapsolja
  • 3 äggulor, rumsvarma
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 tsk pressad citronsaft
  • 2 krm salt
  • ½ krm svartpeppar
  • 2 pressade vitlöksklyftor

Gör så här

Gör så här

Rör ner de pressade vitlöksklyftorna i majonnäsen.

Tips:

Om du gör majonnäsen själv, prova att byta ut en del av oljan mot olivolja.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 335 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 1 g
  • Fett: 37 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag