Plommonmarmelad

Plommonmarmelad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(6 st)

1 tim

Ta vara på årets skörd med en hemmagjord marmelad. Gott till en smakrik ost eller som topping på gröt eller fil.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 kg plommon
  • 1 liter syltsocker
  • 1 tsk vaniljpulver

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Skölj, kärna ur och skär plommonen i bitar. Lägg plommon, socker och vaniljpulver i en kastrull. Koka marmeladen 15-20 min. Häll upp i rena burkar, sätt på locket och låt kallna. Förvara i kyl.

Näringsvärden, per recept

  • Energi: 4235 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 1042 g
  • Fett: 1 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag