Skagenröra

Skagenröra

30 min Förrätt
Den här krämiga skagenröran passar bäst till en toast skagen, som tapas eller som lyxig förrätt. Enkelt och klassiskt recept på skagenröra som du antingen gör på färdigskalade räkor eller räkor du skalar själv. Färskriven pepparrot ger räkröran det lilla extra. Servera på toast eller i glas.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Skala räkorna och hacka dem grovt.
  • Blanda räkor, dill, pepparrot, majonnäs och crème fraiche.
  • Servera skagenröran på rostat bröd eller i krustader.
Klart!
Energi:

170 kcal

Protein: 7 g
Kolhydrater: 1 g
Fett: 16 g

Ingredienser

Räkor med skal
300 g
Hackad färsk dill
2 msk
Riven pepparrot
½ msk
Majonnäs
4 msk
2 msk