Pannbiff

Pannbiff

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(20 st)

40 min

Klassiska pannstekta biffar med smörstekt lök är en omtyckt rätt. Stek löken länge på medelvärme så att den karamelliseras och blir söt. Servera gärna potatis och färgstarka grönsaker till, det piggar upp den bruna men goda maträtten.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Smörstekt lök:

Gör så här:

Gör så här:

Blanda ströbröd och grädde i en bunke. Låt svälla ca 10 min. Lägg i färs, lök, ägg, salt och peppar. Rör till en jämn smet. Forma smeten till jämna biffar. Stek dem i smör-&rapsolja i en stekpanna på medelvärme ca 5 min. Skala och skiva lökarna. Stek i smör-&rapsolja tills löken är gyllenbruna och mjuka. Smaka av med salt och peppar.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 480 kcal
  • Protein: 35 g
  • Kolhydrater: 10 g
  • Fett: 33 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem