Rödbetssallad

Rödbetssallad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(4 st)

60+ min

En nyskapad rödbetssallad med sötsyrliga smaker. Servera gärna formad till en ståtlig kupol.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skär rödbetorna i små tärningar och rör ihop med crème fraiche och senap. Låt stå ca 10 min. Skär potatis, saltgurka och äpple i små tärningar. Skala och finhacka löken. Rör ner allt i rödbetsröran och salta. Klä insidan av en skål med plastfolie. Lägg i rödbetssalladen och packa tätt. Täck med plastfolie och ställ kallt i minst 4 tim. Vänd upp salladen på ett fat och toppa med dillen.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 105 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 14 g
  • Fett: 4 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem