Pasta rosso
30 min
•
Tid: 30 min
Huvudrätt
•
&format=webp)
Pasta rosso smaksatt med röd pesto och färsk basilika. En lättlagad pasta att ta till när tiden är knapp! Såsen blir klar under tiden pastan kokar. Och kom ihåg - det är gästerna som ska vänta på pastan, inte tvärtom!
Budget
Nytt
Ingredienser
Pasta penne, gärna fullkorn
|
360 g |
---|---|
Cocktailtomater
|
400 g |
1 tsk | |
Rödlök
|
1 |
Vitlöksklyftor
|
2 |
2 dl | |
Röd pesto
|
1 dl |
Salt och svartpeppar
|
|
Färskriven parmesanost
|
2 dl |
Färsk basilika
|
1 kruka |
Gör så här
Lägg till recept till tillagad
Näringsvärden, per port
Energi:
641 kcal
Energidistribution % | Energifördelning: per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5,7 g |
Protein: | 15,3 | 24,2 g |
Fett: | 39,1 | 28,3 g |
Kolhydrater: | 45,6 | 71,9 g |

