Svalkande fruktsallad

Efterrätt Mellanmål
Svalkande fruktsallad

Fräsch fruktsallad med KESO® Cottage cheese, russin och nötter. Honung och valnötter väcker minnen från medelhavet till liv.

Ingredienser

Honungsmelon
½
Persikor
2
Äpple
1
Vindruvor
250 g
250 g
Valnötter
7
Russin
½ dl
Flytande honung
2 msk

Gör så här

  • Kärna ur och skär melon och persikor i bitar. Skala och skiva äpplet.
  • Dela vindruvorna och ta ur kärnorna. Blanda frukten i en skål.
  • Blanda cottage cheese med hackade valnötskärnor och russin.
  • Servera den till salladen och ringla över honung vid serveringen.
Klart!

Täck över frukten med plastfolie om salladen görs i förväg.

Näringsvärden, per port

Energi:

510 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 19 g
Kolhydrater: 79 g
Fett: 11 g
https://www.arla.se/recept/svalkande-fruktsallad/