Svalkande fruktsallad

Efterrätt Mellanmål
Svalkande fruktsallad

Fräsch fruktsallad med KESO® Cottage cheese, russin och nötter. Honung och valnötter väcker minnen från medelhavet till liv.

Ingredienser

Honungsmelon
½
Persikor
2
Äpple
1
Vindruvor
250 g
250 g
Valnötter
7
Russin
½ dl
Flytande honung
2 msk

Gör så här

  • Kärna ur och skär melon och persikor i bitar. Skala och skiva äpplet.
  • Dela vindruvorna och ta ur kärnorna. Blanda frukten i en skål.
  • Blanda cottage cheese med hackade valnötskärnor och russin.
  • Servera den till salladen och ringla över honung vid serveringen.
Markera receptet som tillagat

Täck över frukten med plastfolie om salladen görs i förväg.

Näringsvärden, per port

Energi:

265 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 4,6 g
Protein: 16,3 % 10,6 g
Fett: 21,4 % 6,4 g
Kolhydrater: 62,3 % 40,6 g
https://www.arla.se/recept/svalkande-fruktsallad/