Fisk à la Provence

Fisk à la Provence

Betyg

(30 st)

Öppna och ät direkt ur paketen. Njut av dofterna från Medelhavet. Blanda gärna olika fisksorter.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Klipp till 4 rejäla ark av aluminiumfolie. Vik dem dubbla, pensla dem med smör-&rapsolja. Dela fisken i 8 bitar. Skiva fänkål, vitlök och tomat. Lägg grönsaker och fisk på folien. Krydda med örtsalt och timjan. Vik ihop paketen ordentligt så att ingenting kan rinna ut. Lägg dem på grillgaller och låt fisken baka ca 15 min. Öppna paketen och lägg på en klick crème fraiche.

Tips:

Istället för att grilla kan du baka paketen i 225° varm ugn ca 15 min.

Näringsvärden, per portion inklusive potatis

  • Energi: 455 kcal
  • Protein: 37 g
  • Kolhydrater: 35 g
  • Fett: 17 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem