Sallad på rostade rotfrukter och skinka
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Rotfrukterna blir krispiga och goda i ugnen och passar finfint ihop med pigga linser och Apetinasås!
Ingredienser
Blandade rotfrukter rödlök, morötter, palsternacka, rödbetor
|
1 kg |
---|---|
2 msk | |
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Hackad färsk rosmarin
|
2 msk |
Kokta gröna linser
|
1 burk |
Blandad grönsallad
|
1 liter |
---|---|
Skivad rökt skinka
|
250 g |
Sås:
150 g | |
2 dl |
Gör så här
Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör
Energi:
415 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 31 g |
Kolhydrater: | 34 g |
Fett: | 15 g |

