Fläskkotletter med saffran och hasselnötspotatis

Fläskkotletter med saffran och hasselnötspotatis

Betyg

(23 st)

Med saffranssmak och russin blir det något extra av alldeles vanliga fläskkotletter.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Hasselnötspotatis:

Gör så här:

Gör så här:

Bryn kotletterna i smör, salta och peppra. Ta upp dem. Skala och skiva löken. Stek den mjuk i smör. Tillsätt crème fraiche, vatten och russin. Lägg ner kotletterna i såsen och koka på svag värme under lock 10 – 12 min. Hasselnötspotatis: Sätt ugnen på 175°. Lägg potatisen i en ugnssäker form. Grovhacka nötterna. Klicka på smöret. Salta och strö över nötterna. Baka potatisen i mitten av ugnen ca 30 min. Rör om några gånger under tillagningen.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem