Biff Lindström

Biff Lindström

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(25 st)

Biff Lindström är en svensk klassiker med gamla anor. En smakrik köttfärsbiff med både sötma från rödbeta och sälta från kapris, servera gärna med potatispuré.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Lägg ströbrödet i en bunke, häll över gräddmjölken och låt svälla minst 10 min. Skala och finhacka löken. Tillsätt färs, ägg, salt, peppar, lök rödbeta och kapris. Arbeta ihop färsen och forma till 8 biffar. Stek biffarna i smör, ca 4 min på varje sida. Servera gärna med potatispuré, ättiksgurka och persiljesmör.

Näringsvärden, per port exkl. tillbehör

  • Energi: 420 kcal
  • Protein: 33 g
  • Kolhydrater: 8 g
  • Fett: 29 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag