Varmrökt lax med fruktig mimosa

Varmrökt lax med fruktig mimosa

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(11 st)

Rökt lax med fräsch mimosa är god och enkel sommarmat.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 750 g färskpotatis
  • 1 baguette

Gör så här

Gör så här

Börja med att koka potatisen i saltat vatten. Dela gurkan på längden och skrapa ur kärnorna. Dela, kärna ur och skala melonen. Skär gurka och melon i små tärningar. Blanda gurka, melon, yoghurt och mynta. Smaksätt med salt och peppar. Servera laxen med såsen, potatis och bröd.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 580 kcal
  • Protein: 39 g
  • Kolhydrater: 63 g
  • Fett: 17 g

Skriv ut

Källa: