Flatbread med pistagenötter, zucchini och mynta
45 min
Buffé
Huvudrätt
•
Detta flatbread med pistagenötter, zucchini och mynta är perfekt att bjuda på som tilltugg, tillbehör eller varför inte äta som en hel lunch? Ett smarrigt och fräscht recept med många användningsområden helt enkelt!
Constance Loeper
Receptkreatör
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Topping:
Energi:
681 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 5,8 g |
Protein: | 17,3 g |
Kolhydrater: | 64,6 g |
Fett: | 39,4 g |
Ingredienser
Vetemjöl
|
ca 5 dl |
---|---|
Bakpulver
|
1 msk |
Salt
|
1 tsk |
2½ dl | |
1½ msk |
Topping:
2 dl | |
2 dl | |
Liten zucchini
|
1 |
Skalade och rostade pistagenötter
|
50 g |
Citron
|
1 |
Kallpressad olivolja
|
1 msk |
Salt och svartpeppar
|
|
Färsk mynta
|
1 kruka |