Fransk kycklinggryta

Fransk kycklinggryta

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(1616 st)

30 min

Enkel och snabb fransk kycklinggryta med smak av champinjoner, timjan och vitlök. Vill du ha ännu mer Frankrike i såsen – använd dijonsenap!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 dl ris

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skär kyckling och svamp i bitar och fräs dem i smör.
  3. Vispa samman gräddmjölk, majsstärkelse, fond, senap och vitlök. Häll det över kycklingen och låt koka ca 5 min.
  4. Smaka av med timjan och svartpeppar. Strö över persilja. Servera med ris.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 460 kcal
  • Protein: 33 g
  • Kolhydrater: 51 g
  • Fett: 13 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag