Paneer masala
30 min
Huvudrätt
Frysbar
•

Indisk gryta med ost, garam masala, ingefära, tomat och spenat som rundas av med grädde. Om du inte har paneer kan du ta 1 förp halloumi eller stora vita bönor.
Ingredienser
Cashewnötter
|
100 g |
---|---|
Gul lök
|
1 |
Vitlöksklyftor
|
3 |
1 msk | |
Riven färsk ingefära
|
2 msk |
Malen gurkmeja
|
1 tsk |
Garam masala
|
1 msk |
Konserverade hela tomater á 400g
|
1 burk |
2 dl | |
Bladspenat
|
80 g |
2 förp | |
Salt
|
1 tsk |
Till servering:
Ris
|
3 dl |
---|
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
799 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 5,3 g |
Protein: | 37,6 g |
Kolhydrater: | 64,5 g |
Fett: | 43,4 g |

