Ugnsbakad fisk med kräftor och pinje

Ugnsbakad fisk med kräftor och pinje

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(222 st)

Pinjekärnor och kräftor förgyller den här festliga fiskrätten tillsammans med en krämig, spetsad sås.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Salta fisken runt om. Lägg på smort ugnssäkert fat. Låt kräftstjärtarna rinna av och hacka dem grovt. Smält smöret i en stekpanna. Lägg i pinjenötter och låt dem fräsa 1–2 min. Ta från värmen. Blanda i kräftstjärtar, dill och peppar. Hit kan man förbereda. Sätt ugnen på 175°. Fördela kräftröran över fisken. Stek i mitten av ugnen 15–20 min. Värm crème fraiche och smaksätt med konjak.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag