
Sesammarinerad karré 12 port
Sesam och ingefära ger fläskkarrén en asiatisk touche.
Ingredienser
Receptet gäller för 12 port
- ca 1800 g fläskkarré
Marinad:
-
2 dl Arla Köket® matyoghurt
- 4 msk sesamfrön
- 2 msk sesamolja
- 2 msk kinesisk soja
- 1 msk malen ingefära
- 1 tsk salt
Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem
Gör så här
Gör så här
Blanda samman ingredienserna till marinaden. Pensla marinaden på köttet och låt det ligga ca 4 tim. Grilla köttet ca 3 min. på varje sida. Salta.
Provlagat av Arla Köket
Skriv ut
Källa:
Arkivet
Andra goda förslag

Fläskfilé med skogschampinjoner och rostade rotfrukter

Grillad fläskfilé med grönsaksbulgur och chilibearnaise

Kalvkotlett med krämiga parmesanbönor

Viltstek med savoykål

Grillade högrevsburgare med blåmögelost, baconmajonnäs och portvinskokt rödlök

Grillad fläskkarré med gurkyoghurt och silverlök

Grillad lammstek med chimichurri
