Senapspanerad kalkonschnitzel med saffransklick

Senapspanerad kalkonschnitzel med saffransklick

20 min Huvudrätt
Kryddig kalkon med smakrik crème fraiche-klick. Byt till vanlig senap för en mildare smak.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Banka ut köttet. Krydda med salt och peppar.
  • Bred tunt med senap på båda sidor och vänd i ströbröd.
  • Stek köttet i smör i en stekpanna ca 3 min på varje sida.
  • Strö över persilja och lägg en klick crème fraiche på varje schnitzel.
Klart!
Energi:

359 kcal

Protein: 31 g
Kolhydrater: 12 g
Fett: 21 g

Ingredienser

Kalkonfilé
500 g
Salt
1 tsk
Svartpeppar
1 krm
Stark julsenap
¾ dl
Ströbröd
½ dl
3 msk
Hackad färsk persilja
2 msk
2 dl