Potatispaté med senap

Potatispaté med senap

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Vegetarisk paté med god smak av rödlök, dill och senap. Jättegott tillbehör till grönsaksrätter eller kött och fisk.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 16 bitar

Gör så här:

Gör så här:

Sätt på ugnen på 175°. Lägg ett smörpapper i botten på en smord, avlång form ( 1 1/2 l). Skala och skiva potatisen tunt, helst i matberedare. Skala och finhacka löken. Blanda potatisen med lök, dill, senap, ägg, vispgrädde och mjölk. Häll det över potatisen. Grädda i nedre delen av ugnen tills potatisen känns mjuk ca 1 1/4- 1 1/2 tim. Låt patén kallna och stjälp upp den. Slå in patén i folie och förvara i kylen till serverinen. Skär patén i skivor och garnera med färsk dill.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem