Överbakad hummersoppa

Överbakad hummersoppa

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(257 st)

Lyxig hummersoppa blir lätt en festlig överraskning under frasigt tak. Här bjuder vi på hummersoppa i ett recept som räcker till 8 portioner.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 8 port

Gör så här:

Gör så här:

Tina och rensa humrarna. Dela köttet i bitar. Strimla fänkålen fint och hacka tomaterna. Ta ut 8 runda plattor i smördegen som är 1 cm större än ett ugnssäkert glas, typ duralexglas. Blanda hummer, fänkål och tomat i 8 sådana glas. Häll på soppa och konjak. Lägg i en klick crème fraiche. Lägg smördegsplattorna på varje glas och tryck till kanten. Hit kan man förbereda. Sätt ugnen på 225°. Pensla degen med ägg. Grädda i mitten av ugnen ca 12 min.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem