Kryddig oxfìlé med dillyoghurt

Kryddig oxfìlé med dillyoghurt

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(2 st)

En riktig festrätt. Oxfilé på yoghurtröra med vitlök och dill.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skär köttet i stora bitar. Kärna ur paprikan. Skär paprika och tomat i små tärningar. Bryn köttet i smör-&rapsolja i en stekpanna. Rör i paprika och tomat. Rör i tomatpuré, salt, peppar och fond. Låt allt fräsa 1 min under omrörning. Rör ihop yoghurt, vitlök, salt och dill. Bred ut det på ett uppläggningsfat. Lägg kött och grönsaker ovanpå i en sträng på mitten.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem