Kryddig oxfìlé med dillyoghurt

Kryddig oxfìlé med dillyoghurt

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(2 st)

En riktig festrätt. Oxfilé på yoghurtröra med vitlök och dill.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Skär köttet i stora bitar. Kärna ur paprikan. Skär paprika och tomat i små tärningar. Bryn köttet i smör-&rapsolja i en stekpanna. Rör i paprika och tomat. Rör i tomatpuré, salt, peppar och fond. Låt allt fräsa 1 min under omrörning. Rör ihop yoghurt, vitlök, salt och dill. Bred ut det på ett uppläggningsfat. Lägg kött och grönsaker ovanpå i en sträng på mitten.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag