Chokladgratinerad frukt

Chokladgratinerad frukt

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(31 st)

En annorlunda variant av Gino. Gratinerad frukt under ett täcke av både crème fraiche och riven mörk choklad. Varm fruktsallad är festligt och gott.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Skala och klyfta kiwin. Skär bort skalet på melonen. Kärna ur päronen. Skär melon och päron i bitar. Fördela all frukt i 4 ugnssäkra portionsformar eller i en stor ugnssäker form. Blanda crème fraiche och choklad och fördela det över frukten. Gratinera i mitten av ugnen ca 10 minuter. Serveras ljummen.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 190 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 26 g
  • Fett: 8 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem