Saffranspotatissallad med pepparrot
Tillbehör
•
Godare potatissallad får man leta efter. Pepparrot och dijonsenap ger extra sting! Och aningen honung rundar av.
Ingredienser
|
Potatis
|
750 g |
|---|
Dressing:
| 2 dl | |
|
Saffran à 0,5 g
|
1 pkt |
|
Färskriven pepparrot
|
2 msk |
|
Dijonsenap
|
1 msk |
|
Flytande honung
|
2 msk |
|
Salt
|
½ tsk |
Garnering:
|
Bladpersilja
|
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
251 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,3 g |
| Protein: | 8,3 % | 5,1 g |
| Fett: | 24,3 % | 6,9 g |
| Kolhydrater: | 67,4 % | 41,7 g |